Vrijwilligers in het zonnetje dankzij de Vriendenloterij

Zaterdagavond heeft muziekvereniging Wilhelmina tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst twee vrijwilligers in het zonnetje gezet. Namens de Vriendenloterij mocht Wilhelmina een cheque overhandigen aan Klaas en Hennie Diepstra om te besteden aan een reis naar Israël.

Klaas en Hennie betekenen veel voor de muziekvereniging. Samen hebben zij zich jarenlang op verschillende gebieden ingezet voor Wilhelmina. Erelid Klaas Diepstra heeft 50 jaar cornet/trompet gespeeld in het orkest en verschillende bestuursfuncties vervuld. Zijn vrouw Hennie speelt nog in het orkest en is dit jaar 48 jaar hoornist. Daarnaast is zij de initiator en organisator van de jaarlijkse rommelmarkt.

Wekelijks worden er door dorpsgenoten spullen binnengebracht. De ingebrachte spullen worden door Klaas en Hennie uitgezocht en ingepakt in dozen. Grote spullen worden vooraf door Hennie verkocht via Marktplaats.

Klaas en Hennie hebben jarenlang het beheer van het clubgebouw op zich genomen en de eigen gemaakte erwtensoep vond altijd gretig aftrek bij de leden wanneer er een studiedag gehouden werd.

Voor hun jarenlange inzet voor de vereniging, heeft Wilhelmina hen voorgedragen voor een reis naar Israël.

dsc04296