Rommelmarkt

BEDUM – Ook dit jaar organiseert de Chr. Muziekvereniging Wilhelmina Bedum weer haar jaarlijkse rommelmarkt welke gehouden wordt op zaterdag 4 maart 2017. De voorgaande jaren is dit een groot succes gebleken en dat willen we graag dit jaar herhalen.

“Inmiddels zijn we al weer een tijdje bezit met de inzameling van spullen die verkocht kunnen worden op de rommelmarkt. Maar er kan nog meer bij. Daarom is Wilhelmina op zoek naar uw ‘rommel’! Heeft u het huis, zolder of garage opgeruimd? Of heeft u gewoon nog mooie spullen die u niet meer gebruikt? Alle verkoopbare spullen zijn welkom in het Wilhelminahuis aan de Sportlaan 24. Langs brengen kan elke dinsdag of donderdag vanaf 19.00 uur. Dit jaar hebben we zelfs een speciale ophaalservice in Bedum voor de grotere spullen. Dit kan alleen op zaterdag 18 februari 2017. U moet zich hiervoor wel aanmelden via onze mailadres: of via Inez Zeldenrust 06-28617285

Wij willen u vragen om geen oude tv’s en computers in te brengen. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.”

Rommelmarkt 2017