CMV Wilhelmina: 120 jaar en springlevend!

Muziekvereniging Wilhelmina Bedum is opgericht in 1898 en bestaat dit jaar dus 120 jaar. Alle reden voor een feestje! Op zaterdag 26 mei geeft de vereniging een groots concert in sporthal de Beemden om dit 120-jarig bestaan te vieren.

Tijdens het concert, met als thema ‘120 jaar Springlevend’, wil de vereniging terugkijken op haar rijke verleden en laten zien hoe jong de vereniging tegelijkertijd nog is. Het (jeugd)slagwerkensemble en het (opleidings)orkest brengen zowel hedendaagse als oude nummers ten gehore. Medewerking wordt verleend door presentator Henk de Haan en zangeres Jasmin Lukkes. Samen nemen ze u mee door de geschiedenis van muziekvereniging Wilhelmina en laten ze oude tijden herleven.

In de pauze van het concert kunnen loten worden gekocht voor de tombola. Hiermee maakt u kans op mooie prijzen.

Na afloop van het concert zal duidelijk zijn hoe rijk de geschiedenis van Wilhelmina is en hoe mooi het is om zo’n muziekvereniging in Bedum te hebben.

Het belooft een spetterende en feestelijke avond te worden en iedereen is van harte welkom om dit feestje mee te vieren!

Waar: Sporthal de Beemden
Wanneer: zaterdag 26 mei 2018
Aanvang: 19.30 (deur open vanaf 19.00)
Entree: Volwassenen: voorverkoop €8.-, aan de kassa €10,-
Kinderen t/m 12 jaar: voorverkoop €5,-, aan de kassa €7,50
Donateurs: € 7,50

Voorverkoop: Atty Holthof, Sperwer 14 Bedum, zonder afspraak dagelijks na 5 uur halen en betalen of via http://wilhelminabedum.nl/bestel-tickets.

bestel_tickets2
donateursconcert_2016