Opleidingsorkest

Repeteert op: woensdagavond van 18:30 tot 19:15 uur
Onder leiding van: Alex van der Laan
Meespelen vanaf: 6 maanden muziekles

festivalzuidhornzoomAls je net begint met muziek maken moet je vaak nog lang wachten voor je mee mag spelen bij een orkest. Bij het harmonieorkest moet je bijvoorbeeld eerst je A-diploma hebben gehaald. Daarom is er binnen Wilhelmina het opleidingsorkest. Je mag hier na een paar maanden muziekles al instromen! Je kunt dus al heel snel beginnen met dat wat muziek maken zo leuk maakt: sámen met allemaal andere muzikanten muziek maken.

festivalzuidhornprijsWe zijn actief bezig om voldoende aanwas te vinden om zo een groot en breed bezet opleidingsorkest te houden. Op deze manier kan het opleidingsorkest meedoen aan concerten en andere optredens. Door op een leuke en leerzame manier te leren samenspelen worden de leden voorbereid op het doorstromen naar de harmonie. Je kunt na het halen van je A-diploma doorstromen naar het harmonieorkest.

Momenteel bestaat het opleidingsorkest uit ongeveer 10 leden. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze gezellige, enthousiaste groep jonge muzikanten? Kom dan eens een kijkje nemen op de repetitie in het Wilhelminahuis. Er wordt wekelijks gerepeteerd op de woensdagavond van 18.30 uur – 19.15 uur. De repetities lopen gelijk met het schooljaar, dus tijdens basisschoolvakanties zijn er geen repetities. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de contactpersoon van het opleidingsorkest, .

festivalzuidhorn