120 jaar muziekvereniging Wilhelmina

U heeft ze misschien wel gezien, de wat verouderde borden langs de weg met de aankondiging van het jubileumconcert van muziekvereniging Wilhelmina. Inderdaad oude borden, maar zeker nog niet zo oud als de vereniging. Dit jaar bestaat de vereniging namelijk 120 jaar, wat groots gevierd wordt met een concert op zaterdag 26 mei. Het concert vindt plaats in sporthal ‘De Beemden’ in Bedum en begint om 19.30 uur.

Tijdens het concert, met als thema ‘120 jaar springlevend’, wil de vereniging terugkijken op haar rijke verleden en laten zien hoe jong de vereniging tegelijkertijd nog is. Medewerking wordt verleend door presentator Henk de Haan en zangeres Jasmin Lukkes.

Kaarten voor dit evenement zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Atty Holthof, Sperwer 14 in Bedum (dagelijks na 17.00 uur) of online via https://shop.ticketflow.nl/120springlevend/nl.

Die oude borden kunt u nog een tijdje bewonderen, maar binnenkort worden ze vervangen door gloednieuwe borden. Want Wilhelmina is springlevend!

We zien u graag op 26 mei!

Voor meer informatie kijkt u op: http://wilhelminabedum.nl/bestel-tickets

 

poster_springlevend