Muzieklessen

Vanaf ongeveer 7 jaar (groep 3 van de basisschool), of na het volgen van Algemene Muzikale Vorming (AMV) projecten, is het mogelijk om les te krijgen op een instrument. Cultuurcentrum Hogeland verzorgt de muzieklessen voor onze vereniging. Wilhelmina-leden krijgen een korting van €50,- op het lesgeld.

Voor meer informatie over muzieklessen en Cultuurcentrum Hogeland kijk op cultuurcentrumhogeland.nl.

Slagwerklessen

Ben je geïnteresseerd in slagwerklessen? Dan kan dit ook bij muziekvereniging Wilhelmina. Onze docent en dirigent Dani van Kruistum geeft les op zowel de ongestemde slagwerkinstrumenten (bijv. snaredrum en drumstel) als op melodie instrumenten (bijv. xylofoon, marimba). Stuur een mail naar voor meer informatie over slagwerklessen bij muziekvereniging Wilhelmina.

Instrument van de vereniging

We weten dat het kopen of huren van een instrument vaak een hele investering is (bovenop het lesgeld). De instrumentkeuze kan in het begin soms best nog onzeker zijn, daarom proberen we als vereniging voor al onze leerlingen een instrument te verzorgen. Deze krijg je in bruikleen zo lang je de lessen volgt en lid bent van onze vereniging.