Slagwerkcursus

Houd jij ook zo van muziek? Droom je ervan ooit nog eens een slagwerkinstrument te bespelen? Heb je nooit de gelegenheid gehad om een instrument te leren bespelen of is het al lang geleden? Denk je dat het nu te laat is? Dat is het niet. Muziekvereniging Wilhelmina in Bedum start binnenkort met een lesgroep voor slagwerkinstrumenten.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bedoeld voor iedereen die een slagwerkinstrument wil leren bespelen en zin heeft in een uitdaging. Ook wanneer je al eens een instrument hebt bespeeld en je weer wilt beginnen is deze groep iets voor jou. Wil je een ander instrument leren bespelen dan is dit je kans. Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Aan het einde van de cursus kun je meerdere slagwerkinstrumenten bespelen, kun je verschillende noten herkennen en heb je ontdekt hoe leuk het is om in een groep muziek te maken.

Waar kan ik uit kiezen?

In een slagwerkensemble zitten veel verschillende instrumenten. Tijdens deze cursus maak je kennis met allerlei verschillende trommels en met melodie instrumenten, zoals xylofoon en klokkenspel.

Wanneer zijn de lessen?

Vanaf dinsdag 1 november 2022 start deze cursus. De lessen zijn iedere dinsdag in het Wilhelminahuis en worden gegeven door muziekdocent en dirigent Dani van Kruistum. Het tijdstip wordt bepaald in overleg met de deelnemers.

Wat zijn de kosten?

De cursus kost 75 euro en hiervoor krijg je 8 lessen. Wij zorgen voor de instrumenten.

Aanmelden en/of vragen?

Wanneer je vragen hebt of meer wilt weten over deze cursus dan kun je een mail sturen naar Diana van Dijken via .