Opleidingsorkest

Repeteert op: donderdagavond van 18:30 tot 19:15 uur
Onder leiding van: Dennis Ketelaar
Meespelen vanaf: 6 maanden muziekles

festivalzuidhornzoomAls je net begint met muziek maken moet je vaak nog lang wachten voor je mee mag spelen bij een orkest of slagwerkensemble. Daarom is er binnen Wilhelmina het opleidingsorkest. Je mag hier na een paar maanden muziekles al instromen! Je kunt dus al heel snel beginnen met dat wat muziek maken zo leuk maakt: sámen met allemaal andere muzikanten muziek maken.

festivalzuidhornprijsWe zijn actief bezig om voldoende aanwas te vinden om zo een groot en breed bezet opleidingsorkest te houden. Op deze manier kan het opleidingsorkest meedoen aan concerten en andere optredens. Door op een leuke en leerzame manier te leren samenspelen worden de leden voorbereid op het doorstromen naar de harmonie of het slagwerkensemble.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze gezellige, enthousiaste groep beginnende muzikanten? Kom dan eens een kijkje nemen op de repetitie in het Wilhelminahuis. Er wordt wekelijks gerepeteerd op de donderdagavond van 18.30 uur – 19.15 uur. De repetities lopen gelijk met het schooljaar, dus tijdens basisschoolvakanties zijn er geen repetities. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met .