Sponsoren

Club van 100

boelens_logo

Bouwbedrijf Boelens

Bouwbedrijf Boelens is een aannemingsbedrijf waar kwaliteit de boventoon voert. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

bertvandijken

Uitvaartzorg Bert van Dijken

Uitvaartzorg Bert van Dijken. Wij verzorgen alles rondom de uitvaart ongeacht waar u bent verzekerd. Groningen, Friesland, Drenthe, Bedum, Zuidwolde, Ten Boer, Winsum.

LogoPlus

PLUS Jeroen Juch

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

LogoFC_cmy_spotwhite

Friesland Campina

FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven.

Algemene sponsoren

Polo_opdruk_bedrijvenvoetbal_Van Dijk

van Dijk Keukens & Interieurbouw

Van Dijk keukens & interieurbouw is 20 jaar geleden gestart als keukenmontage bedrijf, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf met een brede expertise en kunnen we meer bieden dan alleen montage.

logo_transpbg

Sleaveweb.nl

Sleaveweb specialiseert zich in het ontwikkelen en onderhouden van websites en webapplicaties. Door gebruik te maken van de laatste cms-pakketten en een brede kennis van deze systemen is het mogelijk vrijwel elke wens te realiseren.
Sleaveweb levert ons gratis webhosting voor diverse toepassingen. En maakt gratis online advertenties mogelijk.

logo_ODN

ODN Oil

ODN levert in Bedum olieproducten aan bedrijven in de agrarische sector, transportbedrijven, loonbedrijven, scheepsvaart, aannemerij, industrieën en particulieren. ODN betekent Olie Distributie Noord, een bedrijfsnaam die garant staat voor optimale service en de snelle levering van kwalitatief hoogwaardige brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten, alsmede technische apparatuur tegen concurrerende voorwaarden.

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan CMV Wilhelmina Bedum, zonder dat het u een cent extra kost! Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en CMV Wilhelmina Bedum ontvangt geld in de clubkas.
Wilt u CMV Wilhelmina Bedum ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. Voor u een kleine moeite, voor CMV Wilhelmina Bedum directe inkomsten.

doesburg

Doesburg Autoverhuur

Doesburg autoverhuur Groningen is sinds 1955 een erkend Bovag bedrijf op slechts twee kilometer van het centrum. En een aantal jaren in samenwerking met AutoRent. Het gaat om kort en langdurig verhuur van bestelauto's (3-18m³) 6 en 9 persoons bussen, personen auto's en aanhangwagens. Toelevering van navigatie, verhuisdozen, dekens, steekwagens, palletkar behoren tot de mogelijkheden.
Instrumenten moeten vervoerd worden. Gelukkig kunnen wij altijd bij Doesburg terecht voor goedkoop en betrouwbaar vervoer.