Sponsoren

Concert Sponsoren

logo_wieringa

Loonbedrijf Wieringa

Loon- en grondverzetbedrijf Wieringa BV weet van aanpakken. Al tientallen jaren verrichten wij werkzaamheden op het gebied van agrarisch loonwerk en grondverzet. We zijn werkzaam voor veehouders en landbouwers, aannemers in de weg- en waterbouw, gemeentelijke overheden en particulieren.

logo_loket_web

Loket leefbaarheid

Het Loket Leefbaarheid heeft de afgelopen jaren aan heel veel mooie leefbaarheidsinitiatieven mogen bijdragen. Heeft u professionele ondersteuning nodig voor bijvoorbeeld planontwikkeling, fondsenwerving of planuitvoer in uw dorp? Kijk dan of het binnen onze criteria past, doe aanvraag bij het Loket of neem contact met ons op.

logo_ODN

ODN Oil

ODN levert in Bedum olieproducten aan bedrijven in de agrarische sector, transportbedrijven, loonbedrijven, scheepsvaart, aannemerij, industrieën en particulieren. ODN betekent Olie Distributie Noord, een bedrijfsnaam die garant staat voor optimale service en de snelle levering van kwalitatief hoogwaardige brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten, alsmede technische apparatuur tegen concurrerende voorwaarden.

defacto

Defacto

Developing people. Dat is al dertig jaar lang het credo van Defacto. Het betekent dat we onze opdrachtgevers in staat willen stellen om het beste uit hun medewerkers te halen. Dat doen we met door ons ontwikkelde software die helpt de processen rondom leren, workforce planning, performance support en compliance te optimaliseren. Want laten we wel wezen, het belangrijkste kapitaal is human capital. We gebruiken daarvoor de nieuwste technieken en gaan technische uitdagingen niet uit de weg, integendeel.

bertvandijken

Uitvaartzorg Bert van Dijken

Uitvaartzorg Bert van Dijken. Wij verzorgen alles rondom de uitvaart ongeacht waar u bent verzekerd. Groningen, Friesland, Drenthe, Bedum, Zuidwolde, Ten Boer, Winsum.

Logohuitsing1_srcset-large

Notaris Huitsing

Bij belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen, samenwonen, een onderneming starten of een huis kopen is het verstandig om afspraken goed en duidelijk op papier te laten zetten. Hierbij is een notaris een onafhankelijk adviseur. Notaris mr. Huitsing – gevestigd in Middelstum(Groningen) - is deskundig, onpartijdig en kenner van het recht en geeft u graag notarisadvies.

rabobank-logo

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Club van 100

boelens_logo

Bouwbedrijf Boelens

Bouwbedrijf Boelens is een aannemingsbedrijf waar kwaliteit de boventoon voert. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

vanderwerft

Groenvoorziening A.J. vd Werf

Met vakmanschap, kennis, liefde voor het vak en een eigentijdse benadering is Van der Werf uit Bedum al 80 jaar actief in de groenvoorziening. Onze professioneel ingerichte organisatie is gefundeerd op de kernwaarden van een familiebedrijf.

logo_zijlschilderwerken

Zijl Schilderwerken

H. Zijl Schilderwerken is een eenmanszaak met meer dan 17 jaar ervaring. Na 7 jaar loondienst  besloot Zijl om de stap te nemen en voor zichzelf te beginnen. Dit doet hij nu met veel inzet en naar alle tevredenheid!

LogoFC_cmy_spotwhite

Friesland Campina

FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven.

logo_horus_pms_298_2965

Horus View and Explore

Horus View and Explore is a 100% independent Dutch Software Developer and System Integrator. We focus on Video and Sensor Technology, Geographical Information Systems, Deep Learning, Virtual Reality and Live Data Streaming. Horus View and Explore provides do-it-yourself recording systems and develops hardware independent software platforms to capture and stream data. Also processing software to analyze and share the collected data.

full_logo_researchdrive

Research Drive

Research Drive is a Clinical Service Company, based in the Netherlands, supporting our client’s phase I-IV clinical programs in Europe. Since its founding in 2004, Research Drive has been providing clinical trial services to pharmaceutical, biotech and medical device companies.

bertvandijken

Uitvaartzorg Bert van Dijken

Uitvaartzorg Bert van Dijken. Wij verzorgen alles rondom de uitvaart ongeacht waar u bent verzekerd. Groningen, Friesland, Drenthe, Bedum, Zuidwolde, Ten Boer, Winsum.

LogoPlus

PLUS Jeroen Juch

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

Algemene sponsoren

Polo_opdruk_bedrijvenvoetbal_Van Dijk

van Dijk Keukens & Interieurbouw

Van Dijk keukens & interieurbouw is 20 jaar geleden gestart als keukenmontage bedrijf, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf met een brede expertise en kunnen we meer bieden dan alleen montage.

logo_ODN

ODN Oil

ODN levert in Bedum olieproducten aan bedrijven in de agrarische sector, transportbedrijven, loonbedrijven, scheepsvaart, aannemerij, industrieën en particulieren. ODN betekent Olie Distributie Noord, een bedrijfsnaam die garant staat voor optimale service en de snelle levering van kwalitatief hoogwaardige brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten, alsmede technische apparatuur tegen concurrerende voorwaarden.

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan CMV Wilhelmina Bedum, zonder dat het u een cent extra kost! Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en CMV Wilhelmina Bedum ontvangt geld in de clubkas.
Wilt u CMV Wilhelmina Bedum ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. Voor u een kleine moeite, voor CMV Wilhelmina Bedum directe inkomsten.

logo_transpbg

Sleaveweb.nl

Sleaveweb specialiseert zich in het ontwikkelen en onderhouden van websites en webapplicaties. Door gebruik te maken van de laatste cms-pakketten en een brede kennis van deze systemen is het mogelijk vrijwel elke wens te realiseren.
Sleaveweb levert ons gratis webhosting voor diverse toepassingen. En maakt gratis online advertenties mogelijk.

doesburg

Doesburg Autoverhuur

Doesburg autoverhuur Groningen is sinds 1955 een erkend Bovag bedrijf op slechts twee kilometer van het centrum. En een aantal jaren in samenwerking met AutoRent. Het gaat om kort en langdurig verhuur van bestelauto's (3-18m³) 6 en 9 persoons bussen, personen auto's en aanhangwagens. Toelevering van navigatie, verhuisdozen, dekens, steekwagens, palletkar behoren tot de mogelijkheden.
Instrumenten moeten vervoerd worden. Gelukkig kunnen wij altijd bij Doesburg terecht voor goedkoop en betrouwbaar vervoer.