Donateur worden

Het in stand houden van een muziekvereniging kost veel geld. Denk aan het aanschaffen en vervangen van uniformen en instrumenten, maar ook aan de vergoeding van dirigenten en instructrices. Elke financiële steun is daarbij zeer welkom. U kunt ons daar een handje bij helpen. Dit kan op verschillende manieren:

Club van 100

Doel

Primair doel is het ondersteunen van Wilhelmina in financieel opzicht. Naast inkomsten uit contributies, optredens en acties is de club van 100 een welkome extra financiële ondersteuning om allerlei plannen nu, en vooral in de toekomst te realiseren.

Waaraan wordt uw bijdrage besteed?

Uw bijdrage is van groot belang voor het in stand houden van het instrumentarium en het realiseren van ons opleidingsprogramma voor jeugd en volwassenen.

Instrumentarium

De vereniging beschikt over een uitgebreid eigen instrumentarium, dat aan de leden ter beschikking wordt gesteld. Hierdoor wordt de drempel om muziek te maken aanmerkelijk verlaagd.

Het onderhoud en de vervanging van het instrumentarium kost echter veel geld. Zo hebben we in 2010 onze bastuba uit 1980 kunnen vervangen voor een nieuwe bastuba. Kosten 9.000 euro!

Door lid te worden van de club van 100, helpt u ons dit alles te realiseren.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • 4 keer per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin een overzicht van wat we de afgelopen periode gedaan hebben, bestuursnieuws en onze agenda
  • 2 entreekaarten voor ons sporthalconcert met een kopje koffie
  • Vermelding van uw naam of bedrijfslogo op onze website met eventueel een link naar uw website

Hoe word ik lid?

U wordt lid van onze club van 100 door u aan te melden via onze website, of door een mail te sturen naar onze secretaris, U doneert dan jaarlijks 100 euro voor een periode van tenminste 3 jaar.

Kortom

Er is CMV Wilhelmina alles aan gelegen om de vereniging in stand te houden en daarom de club van 100 tot een succes te maken. Wij hopen daarbij op uw steun! We willen er een club van maken waar iedereen graag lid van wordt en blijft.

Donaties

Bent u enthousiast geworden over Wilhelmina en draagt u ons een warm hart toe, maar vind u 100 euro per jaar teveel? Word dan donateur! Al vanaf €10,- per jaar helpt u mee Wilhelmina draaiende te houden. Uw steun is en blijft voor ons ontzettend belangrijk.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Korting op ons sporthalconcert
  • En, als u er prijs opstelt, 4 keer per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin een overzicht van wat we de afgelopen periode gedaan hebben, bestuursnieuws en onze agenda

Sponsoring in natura

Naast sponsoring in geld, kunt u Wilhelmina ook sponsoren in natura. Wij horen graag van u wat u voor ons kunt betekenen.