Harmonie

Repeteert op: donderdagavond van 19:30 tot 21:45 uur
Onder leiding van: Onno Zuidema

Harmonie Kerst 2016De harmonie is de oudste afdeling van de verenging. Er is een gezonde doorstroom die ervoor zorgt dat er – naast de leden die al jaren lid zijn – ook aanvulling is van nieuwe (jonge) muzikanten. Een harmonieorkest bestaat uit koperblazers, houtblazers en slagwerkers. Hierdoor kan de harmonie heel veel verschillende nuances laten horen.

Als lid van het harmonieorkest breng je op allerlei plaatsen muziek ten gehore. Het harmonieorkest geeft concerten, doet mee aan een concours en geeft muzikale begeleiding bij kerkdiensten of jubilea. We vinden het belangrijk dat er niet alleen prestaties worden geleverd, maar dat het ook gezellig is.

Het harmonieorkest van Wilhelmina bestaat uit c.a. 50 leden en komt uit in de 5e divisie. Er wordt elke donderdagavond gerepeteerd van 19.30 uur – 21.45 uur onder leiding van Onno Zuidema. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit orkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een repetitie in het Wilhelminahuis. Bij iedere sectie zijn nieuwe muzikanten van harte welkom. Je kunt ook contact opnemen met .

tochtomdenoord
Recente concoursresultaten
Jaar Locatie Divisie Punten Plaats
2019 Hoogeveen 5e divisie 82.50 1e prijs
2017 Drachten (ONHK) 5e divisie 86.33 1e plaats