Harmonie

Repeteert op: donderdagavond van 19:30 tot 21:45 uur
Onder leiding van: Floris de Wever

Harmonie Kerst 2016De harmonie is de oudste afdeling van de verenging. Maar een gezonde doorstroom zorgt er voor dat er – naast de leden die al jaren lid zijn – ook aanvulling is van nieuwe (jonge) muzikanten. Anders dan bij een fanfare of brassband bestaat een harmonieorkest niet alleen uit koperblazers en slagwerkers (en saxofoons) maar doen ook houtblazers zoals klarinet, dwarsfluit, hobo en fagot mee. Hierdoor kan de harmonie heel veel verschillende nuances laten horen.

Als lid van het harmonieorkest breng je op allerlei plaatsen muziek ten gehore. Je geeft concerten, speelt bij jubilea of andere feesten, geeft marsoptredens, doet mee festivals, maar ook het begeleiden van kerkdiensten wordt gedaan. Bij dit alles vinden we het belangrijk dat prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Er dan ook heerst een prima sfeer en ook naast het repeteren wordt er veel met elkaar om gegaan.

Het harmonieorkest van Wilhelmina bestaat nu uit 47 leden en komt uit in de 5e divisie. Er wordt elke donderdagavond gerepeteerd van 19.30 uur – 21.45 uur onder leiding van Floris de Wever. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit orkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een repetitie in ons clubgebouw, het Wilhelminahuis. Bij iedere sectie, maar vooral bij de klarinetten, saxen, fluiten en het groot koper, zijn nieuwe muzikanten van harte welkom. Je kunt ook contact opnemen met de contactpersoon van de harmonie, .

tochtomdenoord