Koperlessen

Houd jij ook zo van muziek? Droom je ervan ooit nog eens mee te kunnen spelen in een orkest? Heb je nooit de gelegenheid gehad een instrument te leren bespelen. Is het al lang geleden? Denk je dat het nu te laat is? Dat is het niet. Muziekvereniging Wilhelmina in Bedum start binnenkort met een lesgroep voor koperinstrumenten.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bedoeld voor iedereen die een koperinstrument wil leren bespelen en zin heeft in een uitdaging. Ook wanneer je al eens een instrument hebt bespeeld en je wilt weer beginnen is deze groep iets voor jou. Wil je een ander instrument leren bespelen dan is dit je kans. Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Het kan moeilijk zijn om er in het begin mooi geluid uit te krijgen. Je moet wel daarom wel een doorzetter zijn en tijd hebben om regelmatig te oefenen.

Waar kan ik uit kiezen?

In een harmonieorkest zijn verschillende koperinstrumenten. In deze cursus kunnen wij een aantal instrumenten aanbieden:

  • Waldhoorn
  • Euphonium
  • Trompet
  • Trombone
  • Esbas

Wanneer zijn de lessen?

Vanaf vrijdag 4 november start de cursus voor het leren bespelen van een koperinstrument. Muziekdocent Marianne Groothof gaat deze lessen geven op vrijdagavond in het Wilhelminahuis van 18:30-19:30 uur. We kunnen starten met minimaal 5 deelnemers.

Wat kosten de lessen?

Deze cursus kost 90 euro. Hiervoor krijg je 12 lessen en wij zorgen ervoor dat je gedurende de cursus het instrument in bruikleen krijgt.

Aanmelden en/of vragen?

Wanneer je vragen hebt of meer wilt weten over deze cursus dan kun je bellen met Diana Ketelaar 06-15861968 of een mail sturen naar .