Klarinetcursussen voor volwassenen

In 2013 is Wilhelmina begonnen met het geven van een klarinetcursus voor volwassenen. Muzikale voorkennis was bij deze cursus niet nodig. Met een groep enthousiaste volwassenen, mannen en vrouwen, is gestart te leren een klarinet te bespelen. Dit bleek een succes! Na een jaar waren de cursisten, die dat wilden, in staat om mee te spelen in het harmonieorkest. Inmiddels zijn er meerdere cursussen geweest, waarvan een aantal mensen inmiddels ook plaats hebben genomen in het orkest.

In deze cursus geeft Wilhelmina jou de mogelijkheid om op een speelse, ontspannen en creatieve manier kennis te maken met muziek. Een klarinet stelt Wilhelmina gedurende de cursus aan jou ter beschikking. Wanneer je ooit hebt gedacht wel eens een instrument te willen leren bespelen, maar de drempel te hoog lijkt, is deze cursus geschikt voor jou!

Wil jij graag klarinet leren spelen? Neem dan contact op met . Bij voldoende aanmeldingen kan er een nieuwe cursus worden gestart op de woensdagavond onder leiding van vak docente Monique Gruppen. Mocht je graag een ander instrument willen leren bespelen, geef het aan! Wilhelmina kan dan met jou kijken of jouw wens mogelijk is.