Kerstconcert Wilhelmina Bedum en de Börckerstroomzangers

Op vrijdag 15 december geven Wilhelmina Bedum en mannenkoor de Börckerstroomzangers uit Westerbork een kerstconcert in de Maranathakerk in Bedum.

Het koor is opgericht in 2004 en bestaat uit 32 zangers, 2 accordeonisten 2 gitaristen en 1 drummer. Het koor staat onder leiding van Klaas Knevelbaard en zingt een breed repertoire in het Drents, Engels, Duits van Abba tot Ede Staal. Vóór ieder optreden wordt het publiek naar het concert geroepen door 5 midwinterhoorn blazers.

Het harmonieorkest Wilhelmina gaat u verrassen met een mix van bekende en minder bekende kerstmuziek met af en toe een verrassende wending. Wilhelmina staat onder leiding van Onno Zuidema. Daarnaast laten ook de opleidingsgroepen van Wilhelmina van zich horen. Het belooft een afwisselend en verrassend concert te worden.

Vrijdag 15 december in de Maranathakerk in Bedum
Aanvang 20:00 uur
Zaal open 19:30 uur
Entree € 15,-

Tickets te verkrijgen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/kerstbedum