Repetitieruimte huren

Ons clubgebouw ‘het Wilhelminahuis’ wordt wekelijks gebruikt door het slagwerkensemble en de harmonie van Wilhelmina. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het Wilhelminahuis zo veel mogelijk gebruikt wordt voor het maken van muziek. We verhuren de ruimtes dan ook graag aan andere verenigingen/organisaties. Zo maakt bijvoorbeeld de Provinciale Brassband Groningen vast gebruik van het Wilhelminahuis. Maar ook voor eenmalige activiteiten is het Wilhelminahuis beschikbaar.

De ruimtes in het Wilhelminahuis worden verhuurd per dagdeel (morgen, middag en avond). Het is verder de bedoeling dat Wilhelmina de consumpties verzorgd en er dus geen eigen consumpties genuttigd worden. De volgende ruimtes zijn te huur:

  • Grote repetitieruimte
  • Kleine repetitieruimte
  • Vergaderruimte

We zijn wel aan regels gebonden; in sommige gevallen hebben we toestemming nodig van de Gemeente Het Hogeland. Muziekverenigingen, koren en andere muziek gerelateerde organisaties (niet-commercieel) mogen echter zonder meer gebruik maken van het Wilhelminahuis. Dit geldt ook voor verenigingen die gebruik maken van de accommodaties op het sportcomplex in Bedum.

In het Wilhelminahuis staan lessenaars en er is concertslagwerk aanwezig. Hier kan (na overleg) gebruik van gemaakt worden. Voor meer informatie, prijzen en reserveringen kun je contact opnemen met .

plattegrondgebouw